Friday, December 17, 2010

my Favorite pet that always be my friend!

ianya adalah berekor2 kucing.. ak ingat lg time keci2 dulu, ak paling nda suka kucing, tp skrg ak mmg suka n sayang sama kucing.. kucing cute, lucu, dan manja.. skrg kucing yg available d ruma ni ada 3 ekkor ku namakan kubeb, alfonso n carlos... hihi.. kubeb la kucing yg paling tua d rumah ni.. umurnya 2.5 tahun selepas polita(kucing maci ak) melahirkannya..hihi kucing kedua pling tua ialah alfonso yg di lahirkan oleh mama rina(kucing yg dulu ada d rumah ni tp skrg mati sda) :( dan yg last carlos kucing yg paling nakal n comel..hihi kucing ni berketurunan parsi+kampung... cucu kpd polita... mamanya benama comel...hihi dlm masa lapang juga, kadang2 ak suka juga menjenguk kucing maci ak d sebelah.. mereka ada 5ekor kucing dan 2 masi lagi kitten.. huhu.. time maci ak p kk ka, afk ka.. nah ak la yg jaga kucing dorg.. hiihi nama kucingnya polita(kucing parsi), sumi, orkid, ganzu(yg paling bulunya tebal) n comel... bagus ya namanya...hihi kesemua kucing yg ada d ruma ni berasal dari baka kucing parsi yg d beli oleh maci ku masa ak form 4 lg... nah skrg kucing d ruma ni kalau d kawinkn dgn kucing lain mungkin akan dapat kucing yg berbulu tebal..hihi..

thats all... (teda benda bha ak mo cerita so, pasal kucing ok lah kn) hihi

erm so, apa binatang peliharaan kamu?

ni lah ni gambar kucing2 yg ada d ruma...huhu




ini c genzu!


kecian makan nda bemangkuk.. sbb bnyk bha.. time ni maci ak p kk.. so ak yg jaga kucing2 nie..(kuat makan tul)


ini kubeb!


ini alfonso.. kucing kampung satu2nya.. anak mama rina...huhu



ini sumi ngan carlos.. paci n anak buah.. haha

ok la DUHHHHHH...

Thursday, December 16, 2010

non

non non non non non non non non non non non nonnon non... error

Wednesday, December 8, 2010

mancing sudah menjadi hobi ku


wah wah wah... mancing ni best juga kalau ada ikan yg makan umpan.. tarikannya fuhh dapat dirasa kesiukkan menarik kail... mula2 ak rasa ish buring ih mancing ani baik lg ku d rumah... nahh suda ku try mancing dalam hati ku (ehehhehehe ikan ikan ak dapat ikan) tarus ku tarik kali terabang bha ikan tu kelangit, apa nda ak tarik kail tu dengan tenaga yang kuat... melambung ikan tu keudara hahaha.. ini my first ikan yg kira besar la buat ak yg ak dapat..hihi ada juga rezeki ku dapat ikan... kalau mancing ni lebih seronok kalau bnyk kawan dapat jua "iksin2" kalau dpt ikan (menayang)haha... ujung minggu ni mancing lagi.. mana la tau dapat ikan kerapu besar dapat masak stim..hihi to all my friends, try la mancing.. it will give and learn how to bersabar, usaha dan dapat memberikan minat yg bagus tuk d jadikan hobi ( ceng yak yak, bukan suma org minat) hihi.. ok la duhh... next wish me untuk dapat ikan next time..huhu later!

Tuesday, December 7, 2010

sibuk la skarang nda terupdate blog nie...hihi..
maklum la skrg cuti! ceng kalau bukan cuti lg la lgsg nda berupdate... huaaaa :B
will update it sooN!!

duhhh :)

Friday, December 3, 2010

gotcha!!

haha.. it is funny when i suggest one game called "go go go, count count count and hide hide hide"!! haha.. i played this game with duuhhh my 2 little cousin 5-8 years old..(always making trouble in my house) this game will gonna be much more fun when i try to run from the troublemaker cousin so my plan is to play this game.. the game like i stay in my room and they "go go go n count count count till i say stop" hehe.. then i can relax so freely without any distractor!! gotcha my little cousin!! next time if they realize i cheat them, i will create another game!! hi3 maybe the game sounds like "go home and sleep"

Wednesday, December 1, 2010

fakta tentang Rangit yg menjegkel dan menyebalkn..



Apa yang umumnya mengganggu kamu sewaktu tidur? Yang suaranya berdengung di telinga kamu? Hewan kecil yang lincah dan pandai mengelak? Pandai mencari sasaran biarpun di dalam gelap. Dan kenapa kamu selalu gatal dibuatnya?

Nyamuk, demikian serangga yang mengganggu kita karena menghisap darah dan juga menyebarkan penyakit. Tapi mari kita cermati tentang nyamuk ini.



Sebenarnya nyamuk menghisap darah bukan untuk memuaskan nafsu makanannya, mereka lebih selera menghisap madu, nektar dari bunga-bunga, dan juice. Hanya nyamuk betina saja yang menghisap darah, itupun diperlukan karena untuk bertelur mereka membutuhkan banyak protein amino yang terdapat dalam darah.

Darah manusia mengandung sedikit asam amino, nyamuk lebih menyukai darah kerbau atau tikus, tapi kalau ada manusia yang jumlahnya lebih banyak, dan lebih mudah di “gigit”, ya kenapa enggak?



Nyamuk selalu dapat menemukan sasarannya dengan tepat karena mereka “melihat” dengan gerakan, panas tubuh, dan bau tubuh kita. Jadi di kegelapan kamar kamu, walau kamu menutup selimut seluruh tubuh kamu, ujung kaki kamu yang tersembul, atau dengus nafas kamu yang hangat, dapat memberi “tanda” bagi nyamuk tersebut bagwa disana ada sasaran yang siap diserang


Kamu tentu pernah melihat di film-film perang bagaimana seorang tentara mengintai musuhnya dengan “kacamata malam” yang menggunakan “panas” untuk melihat.


Sewaktu nyamuk hinggap di tubuh kamu, dia menempelkan mulutnya yang mirip sedotan (disebut juga PROBOSIS, ingat ini hanya ada di nyamuk betina ya), lalu terdapat “pisau” yang merobek kulit kamu maju mundur, hingga menemukan urat darah, setelah itu baru darah yang ada di hisap.

Oh ya dalam prosesnya, nyamuk juga mengeluarkan air liur yang dapat mencegah darah yang dia hisap membeku (karena kita tahu darah kita akan segera membeku jika terkena udara khan?)



Proses ini berlangsung cepat dan seolah-olah proses yang terjadi adalah nyamuk “menusuk” tubuh kita seperti halnya seorang dokter mnyuntikkan jarum suntik, padahal tidak begitu, nyamuk “membedah” kita seperti layaknya dokter bedah yang cepat dan akurat.

Proses penggigitan belum selesai. Setalah nyamuk “kenyang” dia akan mencabut “sedotannya” dan terbang. Air liur yang tertinggal di kulit kita akan merangsang tubuh layaknya ada benda asing yang mengganggu, terjadilah proses yang dikenal dengan ALERGI, dan yang terjadi adalah bentol-bentol dan gatal.

Nah kamu sudah tau khan proses panjang dari seekor nyamuk yang kebetulan beruntung menggigit kamu? Walaupun nyamuk itu “hanya” membutuhkan darah kamu untuk telur-telurnya, tapi hati-hati, nyamuk itu juga membawa ratusan virus dan parasit dalam tubuhnya dan moncongnya, yang akan masuk dalam tubuh kamu sewaktu dia menghisap darah kamu. Banyak penyakit yang ditularkan oleh nya

Tuesday, November 30, 2010

JORASAQI CORP..


NDA SANGKA PULA ADA GAMBAR TIME KAKS HARI TU... HEHE.. NI LAH NI KUMPULAN SAYA TIME DIIIIIIIIIIIIII TEPI KN SEMASA PENDAFTARAN HARI TU.. AK SORG JAK LA TERPISAH DARI GROUP YG KONO MO SAMA2 SATU KUMPULAN.. MALANGNYA AK TERMASUK D KELAS KUNING!! YG LAIN SUMA D KELAS BIRU.. HURM.. BUT I STILL HAPPY LA JMPA AND BEKERJASAMA DENGAN RAIMALYNAH ABD RAZAK, SAMSIR DAN RICHA (JORASAQI CORP GROUP) HAHA... KAMI CUMA MENANG HADIAH KE2 KUMPULAN PALING KOMITMENT.. DISAMPING ITU ADA JUGA LA KEBAIKAN KPD SY KERANA DAPAT KENALAN BARU.. YA LAH KN BETUL JUGA KATA AYDIL "BAGUS JUGA TU JOK DPT JUGA KENALAN BARU" KATANYA..HIHI... RAI---> RAJIN ORGNYA JON.. BAGUS SANGAT DPT GROUP SAMA DIA HEHE QIQA---> SUKAK BETUL KETAWA JD AK PN TERIKUT-IKUT KETAWA, C RAI LA JUGA JD BAHAN KETAWA KAMI SBB LUCU..HIHI "OKEY" SAMSIR-->KATA PUAN JASMINI SEARCHING INTERNET HAHA... NAH KN KENA BALIK OLE PUAN SBB SAMSIR NI KUAT BETUL KETAWA, LAWAK JUGA LA... HAHA... HOPE NNTI MASA AMBIL SUBJEK ETR KITA DAPAT GUNAKAN ILMU YG TELAH KITA PELAJARI TIME KAKS HARI TU..HIHI OK LA DUHH...

Sunday, November 28, 2010

i do remember about you...

sudah 3.5 tahun ak nda jmpa dia.. erm, skrg berani-beraninya ak mo ajak dia jalan2..wohohoh.. hope nnti kalau dpt jmpa dia, harap2 la teda perasaan duuuluuu timbul balik (cing!)...hi3.. now, i want to know her batter than before.. kalau dulu kami sukak betul ketawakn org.. sama2 belajar d sekolah, sama2 suka kena marah... kalau d ingat semula lucu boleh ketawa sorg2..cehhh... yak yak... baru2 nie, chatting dari t/hari smpi petang (abis semua kerja ak ku tinggal kn) hihihi.. skrg mgkn bnyk perubahan ya la kn 3.5 tahun nda hanging out sama2... hi3.. ok wait me hingga sampai masanya ak ada masa untuk kau... hi3.. hope kali ni ak dpt---------------------- cing... nada bha.. hi3..

Thursday, November 25, 2010

cleaning

3 month d kk.. bilik d rumah d tingglkn... abis lah semuanya berdebu sana sini.. yg ku sakit hati tikus bersarang d bilik ak.. habis tahinya berhamburan!!! busuk lg... now, terpaksa la ak memulakan kerja pembersihan... haha.. balik2 sj nda tidur d bilik tidur d ruangtamu... beangkut tilam.... yg sandi kipas d bilik ku 2 inci tabalnya habuk nda belap!! nda bagus tuk muka.. nnti timbul lg gunung berapi d muka!..hi3.. today, my mission is to clean my room and kill the mouse yg bersarang d bilik tu( takuttttttttttttt mo bunuh!!! kesian)---->bukan ak takut tikus r..takut mo bunuh jak!!hi3... ok lah duh..

Wednesday, November 24, 2010

rojak lah

sekarang jam 1.05 pagi.. masi lagi mata ni tebeliak nda mau tidur... lapar..lapar..pn ada.. tp nda mau makan... aing sajuk pn jadilah... skrg ak d labuan family ak pula d kk... hurm... baru mau makan masakan ibu...hi3.. cuti ni plan apa r... mcm nada kn d buat... kalau jadi lah plan sepupu ku ni mo p pulau manukan kn siuk.. dapat jua bertrip jd org korea bejamur d pulau tu.. alamak! ak lupa cuci kain.. punya main bnyk ko d cuci..huhuhu.. bgs ak cuci kain skrg esok tnggl jemur jak.. ok la duhhh :P

Monday, November 22, 2010

hapy holiday..

this semester is meaning to me( cingggggggggggggg).. thanks to all my friends cuz giving more experience in my life.... semester 5 is already finished, 1 semester left... so, hapy holiday to all my friends..take care of ur self.. result kluar 10 dis.. hope all that we learn will giving the best result in this semester... hi3.. okey duuuh

Wednesday, November 10, 2010

hi...

i'm not happy at all after answering taxation exam!!!!!!!!! damn... hope i just can pass at all...

Thursday, September 16, 2010

my work of the day...

I have full ... do not know yet how to lose weight is ... after all, the feast .. Just eat it work! This last focus on the final exam! There is another assignment I have not done, how it .. carried the day Monday .. Perhaps there is a spirit wants to do .... ok duuuu

Wednesday, September 15, 2010

two hearts

go or not .. mmmm, this is I always play in mind if I want to do something .. what do you do if you want to make a decision? This is not about love ok .. possible nature of such lazy thinking that makes a branched-arm to the heart to go right or not ... Just go la ... may be ...

Friday, September 10, 2010

Salam Aidil fitri



BULAN RAMAHDAN KINI BERLALU, BULAN SYAWAL PULA MENJELMA...

WISH,
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI TO ALL MY FAMILY, FRIENDS AND 4 THOSE WHO KNOW ME....

FOR THOSE WHO TEXT ME RAYA WISH.. IM VERY SORRY B'CUZ SOME OF THEM I DID'NT REPLY... NOT TOP UP YET..HEHE

HURMM, I DONT FELL VERY ENJOY THIS YEAR RAYA.. CUZ, MY SISTER GOING BACK TO KAMPUNG WITH HER HUSBAND...UNLIKE THE PAST... ALL FAMILY MEMBER COMBINE TOGETHER IN THE MORNING OF RAYA.. BUT NOW KURANG SIKIT..HUHU BUT I STILL BERSYUKUR TO ALLAH CUZ GIVE US CHANCE TO FELL RAYA FOR THIS YEAR... ALHAMDULILLAH..




MAAF ZAHIR DAN BATIN.. :)

Tuesday, August 31, 2010

MERDEKA! huray...

hi again, todays is our 53 national day.. when i was child, me and my family always celebrate it by hanging out to dataran Labuan to see citra warna that was perform by kebudayaan labuan.. participate in marching.. watching fireworks, hmmm.. but now, me and my friends celebrate it in ostel.. just in ostel.. when i remembered back in the past.. at Labuan, when the national day come, OM n Pilak is always around, eee, tolong la!!! why this kind of people exists!! they always making trouble... stealing la, teriak2 macam kunti la, maramu mcm kucing nak beranak la... haaaa... hope if i come back to labuan soon, this kind of people go berambus la balik... disaster betul!! (knp plak ak panas ni, etchhh....)

i love Malaysia..

its looks like "mcm teda2 bha ak post".. habut.. asalkn my blog still update..hehe

ok duu, selamat menyambut hari Merdeka yg ke 53 to all Malaysian... hehe

Wednesday, August 25, 2010

make me sick

woke up in the morning yesterday.. duhh what the fish!! maya make trouble by shitting on the floor in the bathroom.. so0o0o0o0o smelly..until no one enter that bathroom... fariz said the "Thing" was did by human.. the reason is only the shape of that "things" is big...hahaha but i totally disagree with him, it is impossible human do that..i mean shitting on the floor.. i think maya did. "maya=the cat".. is the only animal in this area.. hope ada la cleaner come and clean it.. and to Dilsa, if there is no cleaner go and clean it, because maya is your responsibility ok.. hehe

ok duhh :)

Sunday, July 18, 2010

do you believe second chance?

for me yes... why?
bcuz all person in the world must did their own mistake or will make mistake..
there's no person is perfect in this world.. right?
and i know if u or even me did some mistake.. we would begging for apologize or hopes for a second chance to correct the wrong..
this is happen in me and based on the reality that i saw..ceng!
second chance also can change us to be a batter one...

nananana... if he or she still "nda berubah" go to the hell la...

what are u doing when free?

Saturday, July 10, 2010

New Mo0D....

Gladly i pass in part 4 ( but i did not satisfy with my achievement so far, ianya semakin teruk...how come jok!)... now part 5, new subjects, new lecturers, new book.. all la new... its gonna be my next challenge to face all killer subject such tax, costing n Far(again).. i hope this semester i'll improve my study style.. i want to reduce playing game ( but kalau boring habuttttttttt), hanging out (but if ada muvie yg baru kluar habuttttttt)... erm.. the words "but" is always in me... if you want to improve jok.. the word "BUT" must be kick off from your mind or something.. chenggg... okay just try and try and also try to try your best to get what you want!!!

i write this because i trap in my own room... so much boring, nothing to do... so has 1 idea comes to me to write something in my blog since i didnt update it from my previous semester..... but i miss when mdm aries teach us... hope i'll be improve time to time... cing!.. ok la duuuu


Sunday, March 21, 2010

rest...zzzz

well helo blogger.. since im not connected with wifi... my blog is not up to date... today finally i rested.. last couple week their is more activity.. gladly this week is free so i can take a break...hehe..

rest...zzzz

Thursday, February 18, 2010

ghost!!!puntianak!!!


hi again, its time to update my blog... 2 times i dream about ghost!! its very scary.. OMG!! first, i dream it before holiday... the ghost(puntianak) was in the cluster with annoying voice... at that time just me was sleeping in my own room.. what is the meaning of this??? second, i dream after me and my friends vacation at Labuan.. in my dream, the ghost stand in front of my face with ugly look... can u imagine it... gladly i was awake.. i won't continue that dream again!!! i think the ghost is following me.... hope thats is just my imagination...

Now, lets move to the next story that i had a trip with my friend at Labuan... i think its scary for me..

first day we arrived to Manikar Beach resort, i felt like something bad will happen. but, nothing happen..hehe.. at the first night, we went to the town, before that, at that night, the light at Manikar suddenly off.. not only me realize it but my friends also.. so we just think positive.. at that night also i stayed with my friends at resort, i wont going home alone because area at that place is very3 dark and scary!! actually area of that resort is near to grave!!! and i had heard a story from people at that place about ghost!! they said that "area at Manikar beach resort is scary and many ghost available at that resort especially at !! sorry guys for placing all of you at that resort.. but we still enjoyed it..hehe

second day, i bring them to chimney and taman burung... at that night!!! i made my decision to home early.. but, before i going home.. me, sadre n aydil saw a person with blood at all over his hand!! is scary to see!! when i thinking again.. its weired!! such a bad thing will happen.. i thing la...

and the last day at night, we went to "open house" we nearest got an accident! just because a cat!!! gladly i we saved!! and i think again, why do all this thing happened??? i think some kind of bad thing is following us!! but it didn't happen... thanks Allah.. then, after my friends back to kk... i had a dream about ghost(puntianak) with a white dress + messy hair!!! hope this kind of thing will going far from me.....

ahhh... sory if my story is not clear.. but its the firt time i had it...
thanks 4 reading... see u next week.. ;)


Thursday, February 4, 2010

task one accomplished

hi, eehaaa, i already done with my first presentation, i felt very nervous. i had introduce to all my classmate about F&N Holdings berhad. but i dont satisfy with my presentation. because, i didnt promote my product well. i acctually have a video to show, but i dont have much time.. hmmmm... but, i am happy because all my friend pay attention to me.. tq.. for the next task, i want to improve my confident while talking infront and do the best.. wish luck to my friends who present in the next class..

byebye.. ;)

Thursday, January 28, 2010

lets sing and dance...

what a good idea to remember tenses.. hehe


Sunday, January 24, 2010

social interaction

last week on 22 January we attend social interaction event with DIS part 6. in this event, mdm. Aries ask all of us must wearing such corporate dress to be looks like a professional person. i'm just wearing a simple dress. actually we had done this event with mdm, lindy erm, today, i wanna talk about this event. i am totally nervous actually while gathering with senior DIS. but, to improve my confidence level, i should do it. now, i have a bit experience on how to talk and share information to other people. in this event also, i have met some friends.... me and my friend enjoyed in this event. i think this event must be practicing by all student in order to improve their speaking skills, confidence level and many more.. erm, in the end of this event, we must do some report to be submit on 25 jan.. erm, by the way, i am choosing F&N Holding Bhd. and my position as deputy chief executive officer (food & beverage).. well thats all for today... ;)

thanks for reading.. daaaaa

Sunday, January 17, 2010

F.R.I.E.N.D.S


hi there again, how are you? hope all of you ok.. :) now is 2.25a.m, i still cant sleep.. so, i take this opportunity to update my blog. today i want to tell about "friends". so guys, what is meaning of friends to you? do you love your friend?? i do..chengggggg!! friend is a person who always support you when you sad or even share joy and happiness together... friend is a second person who always be with you after your family. by friend, we can know who are you actually!! if your friend didn't likes you, thats mean there are something wrong with you that you should change. for me, if my friend dislike me, i just accept it, try to find my mistake and change it then apologize to them. so, love your friend, taking care of them same as they care about you, advise your friend if they do wrong... if you realize that your friend is becoming far from you, hurry up find them back.. khuaaa... im sleepy right now.. hehe sorry..

okey thats all for today.. hope you enjoy with your friend.. byebye.. ;)



Saturday, January 9, 2010

Bad mood cured..

zzz... actually i don't know what to post at this blog.. but i must keep in touch with it.i just can share my activity for today.. today is Saturday, what do i done first is escaping from "senam robik" haha.. i know some of those who staying at cluster may doing the same thing.. duh!!! its waste my time, but thats the rules to get hostel for the next semester, i hope i'll still get hostel.. what do i done for today is hanging out with my friends to center point "CP".. waiting the bus made my mood very bad!!! i don't like waiting!!... luckily, has someone take us... suddenly, what we done at CP is eating at KFC with bad mood "just me".. i would try to eat zinger tower actually which is the new menu of KFC.. my comment is, not bad, it's delicious but i breaks my rule by eating at KFC... why do because it's expensive..if you want to know, my new rules for this year is "don't spend more money when its is not necessary" Cheng... hehe.. but what to do..!! once a time..hehe.. then, we made a plan by going to jamming.. wow... its fun... singing loud and rolling the drum freely and made my mood cured to crazy mood!!haha.. actually today we wanted to shopping but not achieved.. then suddenly, when i saw my watch OMG it's nearest to 6pm... we afraid didn't got a bus to get back to uitm but, we lucky... then we home plus tired!! we got nothing today just having fun...hehe

thanks reading

;)

Wednesday, January 6, 2010

hi..

duh... this is my first blogging and i don't know how its works, But i will learn how to use it. today, we already done first presentation about our selves as introduction in subject BEL312... i hope this semester will better than the past.. actually, my English is quite not good, especially in grammar, speaking and my confidence level talking in front of my friends. so, i hope by this semester with my new lecturer madam Aries will guide me and my friends to get more comfortable while presenting our assignment... tq ;)

Tuesday, January 5, 2010

BEL312....

welcome :)

my visitor

Islamic Calendar